Novogodišnji poklon VAUČER

Dok nam se bliže Novogodišnji praznici, jedino o čemu mislimo su slobodni dani ispunjeni ljubavlju, toplinom doma i društvo dragih osoba. Svi želimo da poklonimo voljenoj osobi poklon koji će uvek pamtiti i sećati je na nas. Sitnice koje im poklanjamo će vremenom potrošiti, izgubiti ili zaboraviti da su ih ikada imali. Ono što će im zauvek ostati su divni trenuci, uspomene i novo saznanje.

Koji bi bio idealan novogodišnji pokon?

U našoj školi imate mogućnost da za Novu godinu izaberete onu obuku koju smatrate najpotrebnijom i najpogodnijom za vašu dragu osoba i poklonite joj poklon vaučer za izabranu obuku.

Kakve pogodnosti dobijate kupovinom vaučera?

Kupovinom Novogodišnjeg vaučera, ostvarujete popust od 20% na sve obuke kod nas u školi i imate mogućnost da poklonite vašoj voljenoj osobi najvredniji poklon, a to je znanje. Nešto što nikada neće zaboravite i što će joj mnogo koristi u budućem životu i karijeri.

Mislite na vreme i izaberite obuku koja može potpuno promeniti nečiji svet i usmeriti ga ka novim izazovima i poslovnim ostvarenjima. Ispunite nečije davno sanjane snove u ovoj Novoj godini, a mi ćemo vam pomoći u tome.

Kako možete naručiti vaučer?

Vaučer možete naručiti putem našeg mejla: info@softline.rs ili pozivom na_ 069/3247143. Uplatu možete izvršiti u našim prostorijama ili putem žiro računa: 205-105255-58 u Komercijalnoj banci.

Comments