Kurs Nemačkog Jezika

jezGERU Softline-u je upis na kurseve stranih jezika tokom cele godine. U pitanju su individualne obuke, mini grupe od dvoje polaznika, manje grupe od 3-6 polaznika i veće grupe preko 7 polaznika.

Težište svih nivoa kursa je na podjednakom razvijanju sve četiri jezičke kompetencije (čitanje, pisanje, razumevanje i izražavanje) uz mentorski pristup profesora svakom od polaznika.

Svi profesori stranih jezika u Softline-u su diplomirani filolozi sa domaćim i međunarodnim profesorskim iskustvom.

Ako niste sigurni koji nivo treba da upišete, u Softline-u je predviđeno besplatno testiranje pre upisa, na osnovu koga se određuje nivo znanja polaznika i njegovo raspoređivanje na odgovoravajući nivo.

Za sve jezike radimo pripremu za polaganje ispita za Filološki fakultet i pripremu za polaganje ispita na Gete institutu.

Na raspolaganju su Vam sledeći nivoi koji su podeljeni na 4 zasebne obuke:

  • Osnovni : A1.1,  A1.2 /  A2.1, A2.2
  • Srednji: B1.1, B1.2 / B2.1, B2.2
  • Napredni: C1.1, C1.2/  C2.1, C2.2

Individualna obuka i obuka u mini grupi (2 polaznika) traje 40 časova (dva meseca), nastava se pohađa dva ili  tri puta nedeljno po dva školska časa (1,5 sat) u zavisnosti od intenziteta koji želite u terminu koji vama odgovara.

Fond časova za rad u grupi od 3 do 6 polaznika iznosi 50 časova i obuka traje 3 meseca, 2 puta nedeljno po 2 školska časa.

Obuka u grupi od preko 7 polaznika traje 4 meseca i ukupno ima 60 školskih časova. Intenzitet obuke je 2 puta nedeljno po 2 školska časa, što može da se menja u zavisnosti od želje i potrebe polaznika.

Nastava se odvija po planu i programu koji prati udžbenik Schritte i radna sveska i on je baziran na komunikativnoj metodi i osposobljava polaznike za upotrebu jezika u stvarnim životnim situacijama.

Na kraju obuke polažete završni ispit i dobijate sertifikat na srpskom i nemačkom o položenom ispitu iz nemačkog jezika za nivo koji ste pohađali.

Prijavu za upis možete popuniti na našem internet sajtu online prijava.

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se mogu dogovorom korigovati.

Cene svih obuka u Školi Softline možete pogledati na našoj web strani cenovnik

U okviru učenja nemačkog jezika, u ponudi imamo i specijalistički kurs nemačkog jezika za medicinske radnike. Više o tome možete videti na linku.