Adobe kursevi – Grafički Dizajn

aGrafikaGrafički dizajn

Šta obuhvata obuka za grafički dizajn

Grafički dizajn je obuka koja vam obezbeđuje sveobuhvatno znanje o svim segmentima dizajniranja fotografija, dizajn knjiga, pripreme za štampu i izrada kompletnog korporativnog identiteta firme (logotip, memorandum, promotivni flajer, plakat, reklamu za časopis, bilbord, uzorak kataloga, knjigu, časopis).

Obuka za Grafički dizajn se sastoji od osnovnog i naprednog nivoa. Svaki od ova dva nivoa sadrži 3 oblasti: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator i Adobe InDesign. Svaki kandidat ima mogućnost da odabere pojedinačnu oblast ili da pohađa ceo Adobe paket za Grafički dizajn.

Za više informacija o grafičkim aplikacijama i programima, pogledajte sajt našeg partnera https://www.adobe.com/

Obuka za grafički dizajn u grupi

Obuka se može održavati individualno ili u grupi. Grupe za grafički dizajn se sastoje od 3 do 8 polaznika, što omogućava nesmetani rad i dobru organizaciju nastave. Obuka u grupi se sastoji od 72 školska časa i obično se održava 3 puta nedeljno po 3 školska časa.

Šta dobijate u sklopu obuke za grafički dizajn

U cenu obuke za grafički dizajn je uračunat sav prateći materijal: udžbenici za IllustratorPhotoshop InDesign, sveske, olovke. Na kraju obuke polaznici dobijaju originalni Adobe sertifikat. Softline je Adobe trening partner u Srbiji za sve ove Adobe obuke tako da je naš sertifikat međunarodno priznat.

Individualna obuka za grafički dizajn

Ukoliko se polaznik odluči za individualnu obuku grafičkog dizajna, nastava traje 54 školska časa i može u dogovoru sa predavačem da se odluči za termin po svom izboru i tempom koji sam polaznik želi da pohađa nastavu.

Koje znanje je potrebno da biste krenuli na obuku za grafički dizajn

Za pohađanje obuke za grafički dizajn potrebno je poznavanje operativnog sistema Windows i rada na računaru. U nastavku imate primer kako u Adobe Illustratoru možete napraviti pozivnicu za venčanje:

Cene svih obuka u Školi Softline možete pogledati na našoj web strani cenovnik.

Plan obuke za grafički dizajn možete pogledati na sledećem linku: https://softline.rs/kursevi/adobe-obuke/adobe-kursevi-grafika/adobe-graficki-dizajn-paket

Kome je namenjen Adobe paket za grafički dizajn

Obuka za grafički dizajn je namenjana svima koji žele da ovladaju veštinom editovanja slika, retuširanja, pravljenje kompozicija i poboljšanja kvaliteta slike. Prvenstveno je potreban studentima dizajna, grafičkim dizajnerima koji žele da unaprede svoje znanje i veštinu i svima koji se bavi modelovanjem i grafikom. Takođe je paket grafičkog dizajna dobra osnova za ljude koje zanima ova oblast, a nikada se nisu bavili time. Tokom obuke za grafički dizajn, steći će celokupno znanje i veštinu za rad u Adobe Photoshop-u  Illustrator-u, i InDesign-u.

Više o samoj obuci za grafički dizajn možete videti na našem sajtu: https://softline.rs/kursevi/adobe-obuke/adobe-kursevi-grafika/adobe-graficki-dizajn-paket