Kurs Engleskog Jezika

jezEnU Softline-u je upis na kurseve stranih jezika tokom cele godine. U pitanju su individualni časovi, mini grupe od dvoje polaznika, manje grupe od 3 do 4 polaznika i veće grupe od 5 do 8 polaznika.

Težište svih nivoa kursa je na podjednakom razvijanju sve četiri jezičke kompetencije (čitanje, pisanje, razumevanje i izražavanje) uz mentorski pristup profesora svakom od polaznika.

Svi profesori stranih jezika u Softline-u su diplomirani filolozi sa domaćim i međunarodnim profesorskim iskustvom.

Ako niste sigurni koji nivo treba da upišete u Softline-u je predviđeno besplatno testiranje pre upisa, na osnovu koga se određuje nivo znanja polaznika i njegovo raspoređivanje na odgovoravajući nivo.

Za sve jezike radimo pripremu za polaganje ispita za Filološki fakultet.

Za engleski jezik na raspolaganju su Vam sledeći nivoi:

  • Osnovni- A1
  • Niži srednji – A2
  • Srednji- B1
  • Viši srednji – B2
  • Napredni- C1

Svaki nivo u mini grupi traje 40 časova (dva meseca), nastava se pohađa dva ili tri puta nedeljno po dva školska časa (1,5 sat) u terminu koji izaberete na početku obuke (10:00-21:30), u zavisnosti od potrebe polaznika.  Fond časova za manju grupu (3-4 polaznika) je 50 školska časa, a za veću grupu (5-8 polaznika) je 60 školska časa.

engleski-jezik_clip_image002Prilikom individualne obuke, polaznik diktira tempo nastave (svaki dan, svaki drugi dan ili dva puta nedeljno i to po dva, tri ili više časova) i u dogovoru sa profesorima može menjati termine u zavisnosti od svojih obaveza.

Nastava se odvija po planu i programu koji prati New Headway udžbenik i radna sveska, koja je bazirana na komunikativnoj metodi i osposobljava polaznike za upotrebu jezika u stvarnim životnim situacijama.

Na kraju obuke polažete završni ispit i dobijate sertifikat na srpskom i engleskom o položenom ispitu iz engleskog za nivo koji ste pohađali.

Prijavu za upis možete popuniti na našem internet sajtu online prijava.

Polaznici koji završe Napredni nivo osposobljeni su za polaganje: TOEFL, IELTS i CPE ispita.

Polaznici koji završe srednji nivo ili imaju ekvivalentno predznanje mogu pohađati kurseve Poslovnog engleskog po Market Leader udžbenicima.

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se mogu dogovorom korigovati.

Cene svih obuka u Školi Softline možete pogledati na našoj web strani cenovnik .