O Nama

Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je osnovan 2003. godine i za relativno kratko vreme je uspeo da se nametne kao lider u većini polja edukacije, od osnovnih i svima potrebnih, do profesionalnih – usko specijalizovanih. Nalazi se u strogom centru grada, u zgradi opštine Palilula, Takovska 12, pored zgrade RTS-a, tako da je svojim položajem lako dostupan svim zainteresovanim korisnicima.

U pokušaju da obezbedi kvalitetnu obuku čak i svojim najzahtevnijim korisnicima Softline je u svoju ponudu uvrstio širok asortiman obuka. U Softline-u možete steći obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, naučiti neki od svetskih jezika, kao i ovladati veštinama servisiranja računara ili vođenja poslovnih knjiga. Našim polaznicima je omogućen izbor između individualne obuke i obuke u manjim grupama, kao i mogućnost izbora termina tokom celog dana, od ranih jutarnjih do kasnih večernjih časova, kako tokom nedelje tako i tokom vikenda i to tokom cele godine.

Sklapanjem ugovora o strateškom partnerstvu sa svetskim liderima iz oblasti proizvodnje softverskih programa kao što su Microsoft, Autodesk i Adobe, polaznicima je omogućen veliki izbor svetski priznatih profesionalnih obuka.

Obuku vode ovlašćeni predavači naših strateških partnera. Svi predavači računarskih obuka, kao i profesori stranih jezika su vrhunski stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Diplome su svetski priznate i u svetu ovi sertifikati obezbeđuju veliku prednost prilikom konkurisanja za najtraženija i najplaćenija radna mesta, a i kod nas poslodavci sve češće uslovljavaju konkurse za posao ovim sertifikatima jer su oni relevantan dokaz o posedovanju potrebnih znanja i veština.

U edukacionom centru Softline je sve podređeno tome da polaznici obuke na što brži i lakši način stignu do željenog znanja. Programi po kojima se sprovode obuke su napravljeni po metodama koje su dale najbolje rezultate u svetski priznatim školama i već dugo sa uspehom funkcionišu i na našem podneblju, a pripremljeni su od strane najvećih stručnjaka iz svake od oblasti obučavanja. Predavači su profesionalci u svom poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva. Ljubazno osoblje Softline-a se trudi da polaznicima trenuci provedeni na obuci budu što prijatniji i da im zajedno sa predavačima put do znanja učine što ugodnijim i učenje pretvore u uživanje, pa je prijatna atmosfera jedna od glavnih karakteristika škole.

Softline je idealan izbor za sve one koji znaju da cene svoje vreme i novac. U Softline-u se časovi iščekuju sa nestrpljenjem i iz njega svi izlaze zadovoljni, što zbog adekvatnog znanja koje su stekli, što zbog činjenice da se u Softline uvek mogu vratiti ako im je potrebna bilo kakva pomoć iz oblasti informatike i stranih jezika ili neka dodatna objašnjenja iz već jednom odslušane oblasti. Vrata Softline-a su širom otvorena svima koji su željni znanja, dobrog druženja i svima koji žele da steknu validan sertifikat.